Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen

Haarinstituut Head of Hair Amersfoort fungeert als steunpunt voor Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Haarinstituut Head of Hair Amersfoort is steunpunt voor de stichting voor de regio Amersfoort en omstreken.

Haarinstituut Head of Hair Amersfoort is blij om op deze manier bij te dragen aan het goede werk van de stichting. "Het is mooi en dankbaar werk om de kinderen en hun ouders een klein beetje steun te kunnen bieden in hun proces" aldus Tineke Uffen van Haarinstituut Head of Hair Amersfoort.

Klik hier voor de site van Stichting Haarwensen.

 

Wilhelminalaan 1 Amersfoort

Haarinstituut Head of Hair werkt als erkend haarwerk specialist vanuit een historische villa. Op de begane grond is  een notariskantoor gevestigd en op de eerste verdieping naast ons nog een aantal zelfstandigen. Vanaf deze plek bedienen wij onze cliënten uit de regio Amersfoort, Soest, Leusden en omstreken. Maar ook bezoek aan huis of in het ziekenhuis is mogelijk.

De andere zelfstandigen die op dit adres gevestigd zijn:

  • Jacquelien Flipse - Medisch Pedicure, bekijk hier de website
  • Anne-Ruth van Hasselt - Psycholoog en Integraal coach, bekijk hier de website
  • Irene van 't Eind - Relatiecoaching, bekijk hier de website
  • De Horst Mediaten en scheidingsadvocaten, bekijk hier de website

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better

Ik ben als vrijwilligster aangesloten bij de stichting Look Good … Feel Better. Ik werk mee aan de periodieke workshops die in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort worden georganiseerd voor patienten.

Het geeft veel voldoening om deze mensen te informeren over de mogelijkheden om je beter te voelen door er goed uit te zien.

Op 20 mei 2015 heb ik als vrijwilliger meegewerkt aan de eerste workshop van Look Good Feel Better in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven. Het was een geslaagde ochtend.

Klik hier op de site van Look good feel better.

Klachten

Klachten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, daarom stellen wij het op prijs dat wanneer u niet tevreden bent bij ons terug komt. Komen wij er samen niet uit, Haarinstituut Head of Hair Amersfoort is als lid van de branchorganisatie ANKO aangesloten bij De Geschillencommisie.

Voor meer informatie zie algemene voorwaarden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste bij de uitoefening van ons vak. En dat is niet enkel vanwege de mond-op-mondreclame.

Wij halen er voldoening uit als onze klanten in een moeilijke periode tevreden zijn en een belangrijke zorg minder hebben.

Als erkend haarwerk specialisten zijn wij aangesloten bij de SEMH, de organisatie die de kwaliteit van haarwerkers bewaakt. Deze certificering is ook verplicht om een contract met de zorgverzekeraars af te kunnen sluiten. En ook deze certificering eist dat wij de klanttevredenheid onderzoeken.

lid HSBN

lid HSBN

Haarinstituut Head of Hair Amersfoort is lid van de HSBN, wat staat voor Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland.

Voor de leden, allen haarwerkers, worden opleidingen verzorgd, overlegronden, technische dagen, etc.

Ook dit draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Lid van de ANKO

Lid van de ANKO

Wij Haarinstituut Head of Hair Amersfoort zijn aangesloten bij de haarwerkbranch ANKO. Als proffesionele haarwerkspecialisten staan we voor kwaliteit en deskundigheid.