Wilhelminalaan 1 Amersfoort

Haarinstituut Head of Hair werkt als erkend haarwerk specialist vanuit een historische villa. Hierin is Care for Women Centrum gevestigd, een notariskantoor en naast mij nog drie therapeuten. Vanaf deze plek bedient zij haar clienten uit de regio Amersfoort, Soest, Leusden en omstreken. Maar ook bezoek aan huis of in het ziekenhuis is mogelijk.

De andere therapeuten die op dit adres gevestigd zijn:

  • Laurence Giordani - Acupunctuur, bekijk hier de website

  • Jacquelien Flipse - Medisch Pedicure, bekijk hier de website

  • Anne-Ruth van Hasselt - Psycholoog en Integraal coach, bekijk hier de website

 

 

Look Good Feel Better

Ik ben als vrijwilligster aangesloten bij de stichting Look Good … Feel Better. Ik werk mee aan de periodieke workshops die in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort worden georganiseerd voor patienten.

Het geeft veel voldoening om deze mensen te informeren over de mogelijkheden om je beter te voelen door er goed uit te zien.

Op 20 mei 2015 heb ik als vrijwilliger meegewerkt aan de eerste workshop van Look Good Feel Better in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven. Het was een geslaagde ochtend.

Klachtencommissie

Klachtencommissie

Ik ben aangesloten bij de Stichting Klachtencommissie Gezondheidszorg.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor mij het allerbelangrijkste bij de uitoefening van mijn vak. En dat is niet enkel vanwege de mond-op-mondreclame. Ik haal er nou eenmaal voldoening uit als mijn klanten in een moeilijke periode tevreden zijn en een belangrijke zorg minder hebben.

Als erkend haarwerk specialist ben ik aangesloten bij de SEMH, de organisatie die de kwaliteit van haarwerkers bewaakt. Deze certificering is ook verplicht om een contract met de zorgverzekeraars af te kunnen sluiten. En ook deze certificering eist dat ik de klanttevredenheid onderzoek.

lid HSBN

lid HSBN

Haarinstituut Head of Hair Amersfoort is lid van de HSBN, wat staat voor Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland.

Voor de leden, allen haarwerkers, worden opleidingen verzorgd, overlegronden, technische dagen, etc.

Ook dit draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.